Troubles en targeted therapie

Immuuntherapie slaat niet aan dus herbeginnen met de doelgerichte therapie. Klinkt easy toch? Wel, die herstart is niet zonder slag of stoot.

Met volle moed terug herbegonnen maar een weekje na de herstart begint het mis te lopen. Koude rillingen lopen over mijn lijf, voel me moe, mottig en wat koortsig. Ik wijt dit aan het verhuis en ‘teveel forceren’. Inpakken, schilderen, klussen en op en af lopen naar het Uz voor onderzoeken en consultaties. Je zou voor minder wat last hebben.

Mijn temperatuur gaat op sommige momenten boven de 38,5 en zit ik te rillen dat ik zelf mijn lichaam niet onder controle kan houden. De voorbije dagen op de dafalgan maar zelfs na inname stijgt de koorts. Nu toch maar naar spoed. Na wat onderzoeken en overleg moet ik stoppen met de remmers tot ik 24u koortsvrij ben. Wanneer ik terug herstart, schiet mijn temperatuur weer de lucht in. Alle middeltjes helpen om de koorts naar beneden te krijgen maar op een bepaald moment lukt het niet meer. Temperatuur piekt op 39,6.

Het is 4u in de nacht, dochter ligt te slapen en, na een telefoontje naar de wachtdienst oncologie, moet ik zo vlug mogelijk naar het UZ zien te komen. Op zo’n moment kan je eens vloeken op het single zijn en het feit dat je niet met de auto mag rijden.

Het is dag 17 na heropstart. De therapie moet ik terug staken. Mijn leverwaarden zijn niet goed en ik moet van de koorts af. Het wordt dus eventjes hotel UZ. Het baart me wel zorgen dat ik ondertussen weer een week zonder therapie zit. De boosdoenertjes kunnen hun vrije gang gaan wat niet goed is natuurlijk.

Ook hier – in het UZ – loopt het niet vlot. Na 3 dagen en koortsvrij te zijn, mag ik herstarten met de minimum dosis van 1 tafinlar smorgens en Savonds. Het gaat 2 dagen goed maar dan terug koorts. Omdat het enkel koorts is, geven ze de therapie door en mag ik bijna naar huis. Maar dan loopt het weer fout. Mijn temperatuur piekt wederom op 39,6 en ook hier hebben ze moeite om hem te doen zakken. Ze nemen iedere dag bloed af en deze ging de goede kant uit. Nu echter weer een verdubbeling van de leverwaarden. Iets wat hen zorgen baart en ja, terug stoppen met de therapie. πŸ˜”

Ik mag een paar dagen naar huis. Therapie On hold en even bekomen. Volgende week word ik terug opgenomen en gaan we poging 3 ondernemen om weer op de remmers te geraken.

Lets hope for the best 🀞🀞🀞

2 gedachten over “Troubles en targeted therapie

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: